Vigar

Posted on

 Domineestraat 3, Roosendaal  0165 536 404  info@vigar.nl Vigar is specialist op het gebied van CV-Ketels, Boilers, Geisers en installatie van zonnepanelen.

Coppens Zonnepanelen

Posted on

 Vijfhuizenberg 105b, Roosendaal +31 (0)6 53164107 info@coppenszonnepanelen.nl Coppens Zonnepanelen is een specialist op het gebied van zonnepanelen. Ze bieden het plaatsen van complete zonnesystemen aan en helpen u ook bij uw teruggaaf van BTW over het aankoopbedrag van zonnepanelen.

Glaszet & Klusbedrijf Christ Schepers

Posted on

Hulsdonksestraat 153, Roosendaal 0165-554847 info@schepersglaszetenklus.nl Glaszet & Klusbedrijf Christ Schepers is een specialist op het gebied van glas. Zij bieden verschillende soorten isolatieglas, zoals HR++ glas. Zij kunnen ook adviseren in maatwerkadvies en het plaatsen of repareren van uw kozijnen. Daarbij bieden zij Tonzon vloerisolatie aan als duurzame maatregel voor uw woning. 

Ploeg Kozijnen

Posted on

 Keulsveld 3, Roosendaal  0165-767277  info@ploegkozijnen-roosendaal.nl Ploeg kozijnen biedt kozijnen voor zowel het vervangen van bestaande kozijnen als voor nieuwbouw. Bij Ploeg vindt u alles onder één dak: advies, verkoop, productie en montage.

Bogers installatieburo

Posted on

Boulevard 166, Roosendaal  0165- 542 450  info@bogersbv.nl Bogers installatieburo is  gespecialiseerd in (hybride) warmtepompen voor zowel bestaande als nieuwbouw. Verder verzorgen zij de complete installatie voor nieuwbouwwoningen voor verwarming en ventilatie, dus vloerverwarming, lage temperatuur radiatoren en mechanische ventilatie met warmteterugwinning. Dit kan ook bij bestaande woningen die aangepakt worden.