DM Suijkerbuijk en Zn.

Rucphensebaan 57, Roosendaal
info@dmsuijkerbuijk.nl
0165 533 726

DM Suijkerbuijk & Zn. BV is al 90 jaar werkzaam in Roosendaal en omstreken voor particulieren en bedrijven.
Een duurzaam verwarmd huis is goed voor het milieu én voor uw energierekening. Het is dus slim om duurzame maatregelen te nemen.

D.M. Suijkerbuijk en Zn. kan u adviseren op het gebied van:

  • Ventilatie. Kies voor een goed ventilatiesysteem. U zorgt daarmee niet alleen voor een prettig en gezond binnenklimaat, een warmteterugwinsysteem zorgt bijvoorbeeld ook voor minder warmteverlies.
  • Zorg eerst voor een goed geïsoleerd huis met vloer- of laagtemperatuurverwarming en zonnepanelen en laat dan uw (aardgas) verwarmingsinstallaties vervangen door slimme, zuinige en milieubewuste systemen zoals een (hybride) warmtepomp waarmee u uw eigen warmte milieubewust opwekt of elektrische verwarmingssystemen.
  • Kies voor een slimme thermostaat. Er valt veel energie te besparen met een goede kamerthermostaat. Hoe vaak vergeet u niet de thermostaat lager te zetten als u de deur uitgaat of wanneer u gaat slapen? Met een normale klokthermostaat is het lastig de behoefte aan verwarming af te stemmen op uw leefgedrag, omdat uw schema en dat van uw gezin soms per dag verschilt. Een slimme thermostaat kunt u met uw mobiel of tablet bedienen, dus bent u onverhoopt vroeger of later thuis kunt u de verwarming hoger of lager zetten op afstand. Daarnaast zijn slimme thermostaten vaak zelflerend: ze regelen op basis van gegevens uit het verleden het meest gunstige stookgedrag.